ELS FANTASMES DEL LACRIMA COELI

Deixa el teu comentari (cent paraules aproximadament)



Presentació del llibre.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

El llibre no m'ha agradat, crec que la manera de contar els fets és molt extranya, conta amb deteniment una cosa que tindria que ocórrer a presa, en especial al robatori. El llibre m'ha paregut avorrit perquè no té acció, no m'ha enganxat com altres i se m'ha fet molt pesat llegir-lo perque hi havia moments que em liava perquè hi ha molts personatges. Especialment als professors i als fantasmes hi han tants noms i malnoms que m'ha resultat dificil recordar-los tots, a més el vocabulari en alguns capítols és molt difícil, en altres no tant i no he trobat 10 paraules que no entenguera.
Nuria Pastor Calatayud

Anònim ha dit...

El llibre m'ha paregut un poc llarc i descodinat per que cada vegada et compten una cosa diferent i amb els noms dels personatges es un lio, però a la vegada no esta tan malament perque t'enganxa, pero poc, per a mi els capitols són un pocs llarques, i el vocabulari, be és una poc difícil algunes paraules però otre no tant.
Aquest llibre de misteri el recomane a tota la gent que l'agraden els llibres de misteri que ho llija perque li van ha agradar molt, per exemple a mi no m'ha agradat tant com altres de misteri. Ja que a mi m'agraden els llibre d'accio. M'gradat poc , però m'agradat.
Carla Soria Navarro.

Anònim ha dit...

No m'ha agradat molt el llibre perque era un poc lioso en alguns moments i amb els personatges perque cada vegada apariexien mes. El vocabulari era un poc irregular perque hi habien capitols en que encontrava mes de 10 paraules a altres en les que no arribaba, el que si m'ha agradat a sigut que alguns personatsges no els explicaba totalment i podia imaginarmels pot ser que no m'haga agradat perque jo prefereix altres tipus de llibres
tampoc m'ha agradat la historia ni la forma de contarlo. Sols se lo recomanaria a la gent que li agrada aquest tipus de llibres. No hi habien molts capitols pero eren llargs.
Alba M° Beltrán Pastor.

Anònim ha dit...

El llibre m'ha agradat perque el vocabulari no era molt difícil pero en cada capitol hi havia un nombre de paraules,era molt irregular.L'historia si que m'ha agradat perque m'ha enganchat i els personatges no son difícils de memoritzar ni tampoc els noms.Els Capitols no son llargs i van tots seguits el que pasa es que el final m'ha decepcionat un poc jo m'esperaba altre diferent pero l'argument de misteri es el que a mi m'hagrada i s'el recomane a les persones que li agraden les histories de misteri. En definitiva m'ha agradat molt.
Judith Alcalde Juan.

Anònim ha dit...

El llibre m'ha agradat prou, ja que els llibres que tracten d'històries relacionades amb els fantasmes, el més allà, les maldats d'estos.. són molt interessants. El que més m'ha agradat del llibre ha sigut la forma en què ha sigut narrat, encara que a vegades se't fa molt pesat de llegir, en general, esta bé. Hi ha hagut capítols en què hi havia moltes paraules que no s'entenien i en altres que el vocabulari era molt senzill. El personatge que més m'ha agradat ha sigut Jaume. És, diguem el ''jefe'' del grupet de tercer A, les seues bromes han sigut enginyoses i la que menys m'ha agradat ha sigut l'Oceà, té molt mal humor i molt impulsiva. El tema, el temps i l'espai en què estan inventats concorden, molt bo el llibre. M'agradaria recomanar-ho a altres persones que ho llegiren, és prou bo.
María Mancheño Mena

Anònim ha dit...

El llibre no m'ha agradat molt, perquè crec que l'autor no ha sabut posar bé les històries, és a dir, hi havien dos parts: la dels fantasmes i la del col·legi, encara que, a la fi del llibre més o menys s'ajunten és molt embolicador. Crec que hauria sigut millor que l'autor posara comèdia de manera més natural o que posara moments d'acció. La part que més m'ha agradat ha sigut en la que els alumnes feien rabiar a la professora de música (Maria de les Aigües Martínez). El vocabulari al principi era fàcil però després en alguns capítols hi ha moltes paraules que no entenc i que crec que no hem donat. Lydia Cobo Morcillo Nº7.

Anònim ha dit...

Aquest llibre els fantasmes del lacrima celi no m'ha agradat molt.Me embolicava molt amb les paraules ,el vocabulari m'ha pareigut iregular en alguns capítols no entenia la majoria de les paraules,y no obstant això en altres alomejor serien dos palabras.Lo que tampoc m'ha agradat ésquè m'embolicava molt, aveses canviaba de historia.Los personatges no els descrivia molt bien,se em feien eterns els capítols i em pareixia un poc avorrit ,este llibre encara que siga de misteri no m'ha enganxat molt ,pero si que es nota que és un llibre d'intriga on no saps mai el que pot pasar.Los personatges al no haver dibuixos a la majoria no me'ls he pogut imaginar.No m'ha agradat molt com a acabat, no em pareix un final original.En definitiva no m'ha agradat molt,pero a qui li agrade els llibres de misteri estic segura que l'agradara molt.
Jéssica Arrue Benavent.

Anònim ha dit...

El llibre ''Els fantasmes de Lacrima Coeli'' no m'ha agradat gens, perque tot el temps es troba en el mateix lloc i repeteix molt les coses.
El vocabulari segons en que capitol et trobes es mes complicat o menys, per exemple en el capitol 10 es molt simple, pero en el quint es mes complexe.
Per aixo hi a alguns capitols que no he conseguit les 10 paraules que demana.
Si el llibre no es parara cadascu dels segons per a contar el que ocorre i fora mes animat, m'agradaria molt perque l'argument es entretingut i divertit.
Aquest llibre no el recomane per aquestes coses, pero te de bo que aprenem paraules noves.
María Coello Ortiz

Anònim ha dit...

El llibre no m'ha agradat.Es un llibre que me estranya quan vaig començar a llegir el llibre no en tenia el principi pero despres ja lo entendi millor.Hi ha capitols que jo creia que eren demasiat llargs i resultava pesat,com hi han tant personatges jo me liava entre fantasmes ,profesor o alumnes i després,el vocabulari no me pareix demasiat complicat.El desenllaç de la historia no me pareix molt divertit , m'ha agradat que els fantasmes tubieren sentit del humor.En resumen ha sigut un llibre molt pesat.
Escrit per: César Sánchez Alonso ,numero 18.

Anònim ha dit...

A mi el llibre m'ha paregut estrany, hi havia histories que es juntaven amb les altres i era molt llios.
Algunes d'aquestes histories eren interesants i altres aborrides no tenien terme medi.
Se m'ha fet un poc pesat, el vocabulari no m'ha paregut gens dificil. Hi havia molt de personatges als cuals no podies recordar-los tots en cada historia que llegies.
Blanca Sánchez Alonso Nº 17

Anònim ha dit...

A mí aquest llibre no m’agradat gens. M’ha paregut un llibre aburrit sense els seus moments de acció i aventura respecte al tema que tracta. Això sí m’ha aportat bastanta paraules noves per al meu vocabulario d’aquesta llengua el valencià. Per a mí el vocabulari que apareixia no m’ha supost gran problema saber el que significaba , salvo algunes paraules que sí. Aquest llibre pese a no agradarme no m’ha supost un gran esforç llegir-lo aunque els capítols eren llargs i bastant lliosos no recomanaria aquest llibre a gent que no li agrade aquest tema del que tracta el llibre es a dir misteris etc…
De_ Miguel Gascón Picazo. Nº 9.

Ma Dolors Prats i Climent ha dit...

La lectura m'ha resultat agradable i clara. Com tots (o quasi) tots els companys pense què tal vegada el nivell del lèxic del llibre és massa elevat per a la nostra classe. De totes formes, ha sigut una narració exce·lent per part de l'autor. Sempre m'han encantat els llibres de la ficció mesclada amb la vida quotidiana, i crec que aquest és un bon exemple. He gaudit sobretot al final. Crec que el principi del llibre era una lleugera introducció de la vida en el Lacrima Coeli, però quan al Parece Celestí se li assabenta la idea del robatori de la relíquia, l'acció comença. Ho recomane a tots els que els agrade el gènere de ficció.