INQUIET, CINEMA EN VALENCIÀ

El proper dimecres 24 de novembre, els grups de 3r i 4t ESO assistiran a la projecció d'una selecció de curtmetratges per a Secundària i Batxillerat del Festival de Cinema Inquiet organitzat per l'Ajuntament de Picassent.  La sessió començarà a les 11:30. Ací en teniu una mostra. Esperem els vostres comentaris crítics.


5 comentaris:

Angi ha dit...

però aleshores, al que anotava les metríclues li ha canviat la cara o no ?

alicia ha dit...

Aquest curtometratge m'ha agradat molt, perquè ha sigut divertit, menys les dos primeres escenes que no s'escoltava bé i no he pogut escoltar res. A més pense que he de valorar-ho molt, perquè és molt difícil de fer açò amb xics de l'Eso

Unknown ha dit...

A mi m'ha agradat, pero m'ha pasat igual que Alicia, que els dos primers curtometratges no s'entenien molt bé,pero a la fi, ha estat divertit.

Ramón ha dit...

no a estat del tot malament hi avia alguns amb baixa qualitat sonora aixina que no m'he enterat de molt pero el altros em van fer mes riure que una altra cosa per exemple el lipt-up amb molts mes primers planols del necesaris perque abanda de que eren sempre als mateix a molt no sels a pogut veure durant tota la canço.

Ana ha dit...

Ha sigut molt interessant el curtmetratge, pero n'hi havien coses que no quedaven del tot clares.
Jo crec que aquests xics, han treballat moltíssim les escenes , així que hi ha que valorar encara més, que no son actors professionals, pero intenten fer-ho lo millor possible.